: Bedre dager på jobben – humoristisk motivasjon

Bedre dager på jobben er et humoristisk foredrag – folk ler og lærer – les mer om hva en av mine deltakere skriverDette er et humoristisk motivasjonsforedrag om hvordan hver enkelt av oss kan skape bedre dager for oss selv og andre på jobben. Foredraget har vakt stor begeistring og ettertanke, fordi det så tydelig sier: Jeg har også ansvar selv for å ha bedre dager.tapperenergidreamstime_1589500

Foredraget konstaterer at folk flest har det bra i arbeidslivet i Norge, så det er ikke grunn til å syte. Hvorfor er vi da så slitne? Jo, nå produserer vi med hodet, ikke lenger med fysisk arbeid, men vi har ikke øvd oss på å bruke hodet! Det er fire ting folk klager på, og som er mangelvaren i norsk arbeidsliv. Alle handler om «mentale funksjoner».

Den viktigste er: Mangel på tilbakemeldinger! (Hvor vanskelig kan det være).Dernest er det «utydelig kommunikasjon». Det handler om alt det vi tenker men ikke snakker om. Utfra dette bygger Arild Hoksnes opp en underholdende time om hvordan vi kan ta eget ansvar for å skape bedre dager på jobben.

#motivasjon #motivasjonsforedrag #morsomt foredrag

ARILDS MEST POPULÆRE FOREDRAG! GARANTERT UNDERHOLDENDE OG LÆRERIKT, MED MYE LATTER!

Vil du at vi skal kontakte deg om foredraget «Bedre dager på jobben»?

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: