Coaching

cropped-arild.jpgCoaching kan være en svært effektivt vei til INDIVIDUELL MOTIVASJON. I motivasjonsarbeid er samspillet mellom deg og meg som coach et sted der vi jobber direkte med dine tanker og forestillinger om de oppgavene du skal gjøre eller de valgene du skal ta. Hva er det som stopper deg i å bli motivert for ditt neste steg, hvorfor står du fast?

Jeg har mange års erfaring i å coache folk i forskjellige situasjoner. Coachingfaget har jeg blant annet gjennom NTNUs Master of Management-studium og fra jobbing med coachen Michael Neill i Los Angeles. Coaching er et fag som du skal være trenet i, og jeg jobber med anerkjente framgangsmåter i dette faget, slik det praktiseres i Norge.

Det starter og slutter med deg…

Coaching har som tema det du vil vi skal ta opp. Derfor er ofte det første spørsmålet: – Hva er det som er krevende akkurat nå? Hva vil du bli coachet i? Slik sett starter og slutter all coaching med deg og dine behov. Her er noen likevel noen tematiske vinkler som kan være en god start, eller hele problemet, alt ettersom:

dreamstime_17700887.jpg:Jeg vil bli en bedre leder

:Jeg har noen vanskelige valg

:Jeg vil bli bedre til å ta ordet i forsamlinger

:Jeg må finne motivasjonen

:Jeg må skaffe meg en (ny) jobb

:Jeg trenger en coach «for å få ryddet opp i hodet mitt»

GRATIS COACHING

Du må få anledning til å prøve coaching – det koster ingen ting. Se HER.

Vil du ha en samtale om coaching?

Blogg på WordPress.com.

opp ↑